Tradició i encant




"L' Hostal del Carme és un prestigiós hotel i restaurant amb prop de mig segle de trajectòria i una àmplia gama de serveis perfectes per a acollir tot tipus de convits nupcials, familiars o negocis a més de tenir una cuina tradicional i de la terra que t'encantarà. "

lunes, 3 de febrero de 2014

mama vull una festa de 18 anys!!!!

www.hostaldelcarme.com

Estava pinant  les lletres de Benvinguts , i he necessitat una mica de diaris per no tacar el terra. ( aixo de les manualitats, ja se se sap ,quan estarà acabada  ja us en fare 5 centims)   I mentre els posava  plans hem surt un article on hi diu “regreso de las puestas de Largo”.


I penso jo...... pues nosaltres això ho  faríem que ni brodat.   I així doncs hem poso mans a l ‘obra.
El primer pas com sempre es buscant per interntet. I la sopresa es que les postes de llarg s’ha tornat a posar de moda!!!!!!  Celebrar els 18 amb una barreja de tradició i telesèrie americana.
Una inspiració seria la sèrie  Gossip Gril.





La tradició  demana les noies amb vestit  llarg o curt però de festa .  consell per el que fa  al look de les noies, i tenint  en compte que una posta de llarg no deixa de ser la celebració on  un “nena”, entra el mon dels adults , s’hauria de deixar una mica de costat el look fiestero , el de lolita i les lentejuelas de fi d’any…. Un detallet  tradicional  important es que les noies menors de 18any no poden portar vestit llarg  .


els nois,ah!! ( sospir) els nois, .... s’ha de deixar els texans al armari. Obligatori americana i  corbata  i per les festes mes tradicionals els nois amb smoking.  Mmmmh....


La Benvinguda a l’edat adulta!!!





 Pastisos increibles
 
Dolça tenetacio candy+ fondue



















Foody time!!!







Decoracio +dj




L'estil de la festa la marca , les invitacions, la limusina, l’elegància i l’assistència dels pares al inici, ja que son ells els que la patrocinen.
Algú s’està preguntat quan pot costar una festa com aquesta en un lloc com el nostre. 35€ per persona mínim 30 persones. 

fins aviat!!

Marta 












No hay comentarios:

Publicar un comentario