Tradició i encant




"L' Hostal del Carme és un prestigiós hotel i restaurant amb prop de mig segle de trajectòria i una àmplia gama de serveis perfectes per a acollir tot tipus de convits nupcials, familiars o negocis a més de tenir una cuina tradicional i de la terra que t'encantarà. "

viernes, 3 de julio de 2015

Idees per la sortida de la teva boda que et sorprendran!

L'arros ja no està de moda, això està clar, una tradició que comença a aburrir, a més a més inclus pot resultar perillos! (caigudes, entra als ulls...) Els petards han guanyat adeptes des de fa uns anys, són més bonics, donen més color i és una bona opció per la sortida de la ceremonia.

tendencia de bodes 2016


He trobat moltes altres opcions. Idees molt originals per la sortida de la teva boda.
Aquí us presento algunes d'elles:

  • Enlairar papallones és un simbol de transformació i bons auguris. Les papallones alliberades portaran al cel els anhels i els somnis dels presents, amb la intenció de que es converteixin en realitat. Els teus invitats formaran part d'aquest moment màgic a la sortida de la ceremonia i compartireu amb ells un ritual que crea un vincle espiritual, generador de moments i pensaments positius.


  • Una altra idea original i poc vista per la sortida de la vostra boda, tant si es civil com si es religosa és deixar enlairar globus blancs d'heli, que li donaran un toc únic a la vostra celebració.  Pel dia de la vostra boda, pluja de globus, explosió de globus de confeti, etc...que aconseguiran sorprendre a tots els vostres invitats.
  • sortida de la ceremonia civil o religiosaidea amb globos per les fotos post boda


Bodes 2016 Tarrega Lleida ( bodas con encanto ) visita la nostra web 

No hay comentarios:

Publicar un comentario