Tradició i encant




"L' Hostal del Carme és un prestigiós hotel i restaurant amb prop de mig segle de trajectòria i una àmplia gama de serveis perfectes per a acollir tot tipus de convits nupcials, familiars o negocis a més de tenir una cuina tradicional i de la terra que t'encantarà. "

viernes, 3 de julio de 2015

Posa un llibre de firmes el dia de la teva boda

Creiem que posar un llibre de firmes a la vostra boda farà que tingueu un record preciós d'aquest dia ja que tots els vostre invitats podran escriure frases boniques sobre vosaltres, la vostra història i el vostre dia!
Hi ha moltes formes de fer un llibre de firmes:

  • Podeu comprar una llibreta, album o també ho podeu crear vosaltres mateixos i posar-lo el día de la boda per que tothom escrigui alguna cosa. A més a més, aquest llibre el podeu decorar previament amb fotos, dibuixos, records, pegatines...
  • També hi ha la possibilitat que el libre de firmes sigui un llenç, decorar-lo al vostre gust i fer-lo servir per que la gent escrigui. Recordeu-vos de reservar-li un lloc a casa i que els colors combinin bé!!
  • El llibre de firmes també poden ser targetes individuals que prepareu vosaltres i creeu un recipien, caixa o lloc bonic on voleu que els vostres invitats us deixin el missatge!
La idea seria posar al costat de llibre de firmes boligrafs i rotuladors de colors perquè tothom pugui escriure i posar el que vulgui de forma divertida i alegre.
L'heu de posar en un lloc visible i amb un cartellet explicant a tots els invitats que us agradaria que compartissin algunes paraules amb vosaltres. seria ideal que el posesiu ja des del moment de l'aperitiu, per que els invitats vagin escribin i no treurel fins que marxeu, perque així la gent quan vagi al wc o estigui ballant, pugui escriure el que vulgui!!

No ho dubteu més i feu-ho!! Ja veureu que us encantarà veure els missatges quan ja hagi  passat un temps!!

Bodes 2016 Tarrega Lleida ( bodas con encanto ) visita la nostra web 

No hay comentarios:

Publicar un comentario